Avaliações de Beja Leerdam

Avaliações recentes

5.0
Pauline
22 setembro 2022

Het smaakte heerlijk!

Marjan
18 setembro 2022

Het was weer lekker

Gertjan
16 setembro 2022

Netjes verpakt, optijd geleverd. Smakelijk en juiste kwaliteit.

André zondag
8 setembro 2022

Smaakt altijd goed en altijd op tijd klaar

Dja
3 setembro 2022

Top service, snel klaar en precies op tijd. Friet en Snacks waren ook heerlijk, zoals altijd!

Natascha
2 setembro 2022

Top!!

Timia Bogerd
25 agosto 2022

Perfekt verpakt.Precies op tijd bestelling klaar.Zeer klantvriendelijk

Frank De keyzer
25 agosto 2022
Jolanda
19 agosto 2022

Heerlijk gegeten, op tijd klaar en vriendelijke mensen, een aanrader!!!

Mike
29 julho 2022

Snelle service, exact op tijd ophalen alles gereed.. :-)

Wouter
15 julho 2022

Patatje met (klein) was groot geworden. Patatje speciaal (groot) was klein geworden. Toch gewoon lekker gegeten hoor :)

Timia Bogerd
7 julho 2022

Super verpakking. En echt goede kwaliteit. Aanrader

Leon de Lamboy
12 junho 2022

Zoals altijd, zeer tevreden. Kwaliteit is top.

Marjan Boer
11 junho 2022

Het was weer heerlijk

Chevano
8 junho 2022

Was weer heerlijk zoals altijd.

Johan roest
25 maio 2022

Het eten was weer heerlijk bedankt daar voor

Edwin Van Tuijl
18 maio 2022

Lekker eten lekker drinken. Genieten

Sander
7 maio 2022

Zeer goede service en ze hebben zeer lekkere friet met zelfgemaakte pittige pindasaus. De goede service en de goede kwaliteit maakt dat ik altijd mijn friet bij cafetaria Beja ga halen. Menno en Tamara ga vooral zo door,

Jan Van hensbergen
1 maio 2022

Op tijd klaar en zoals altijd lekker

Joyce
29 abril 2022
Buurvrouw
26 abril 2022

Altijd goed!

Bert
6 abril 2022

De bestelling stond keurig op tijd klaar en kon ik zo meenemen. Helaas bij aankomst ontbrak de extra bestelde hete pinda saus.

Edje
23 março 2022

Super lekker ik wil meer

Rhodé
19 março 2022

Vriendelijk personeel. Ik bestel er al jaren en altijd goed geholpen. Helaas zijn de milkshakes minder geworden. Die zal ik niet snel bestellen meer. Verder topcafetaria!

Nico Sterk
18 março 2022

prima eten en op tijd klaar

Jayfunk
12 março 2022

Al meer dan 30 jaar dat ik hier kom vind ik het nog steeds een van de beste.

Marjan
6 março 2022

Mischien iets later de frikandel in het vet gooien , want die is soms al koud bij thuiskomst

Jb
17 fevereiro 2022

Zoals altijd weer super en altijd een gezellig praatje bij afhalen

Huub
28 janeiro 2022
Richard
16 janeiro 2022
Pascal
16 janeiro 2022

Het was weer lekker onze dank is groot.

Leon
14 janeiro 2022
Roos
31 dezembro 2021

Het was weer erg lekker!

Karin Poppelier
11 dezembro 2021

Goede kwaliteit eb precies op tijd klaar. Super geregeld bij BeJa

Guido
11 dezembro 2021

Altijd goed en gewoon lekker!

Friso
10 dezembro 2021

Goede service, aardige eigenaren en heerlijke patat!

Hans
9 dezembro 2021
Mary
1 dezembro 2021
Vendelbosch
28 novembro 2021
Joël
23 novembro 2021

Super op tijd en de beste frikandel speciaal die ik ooit heb gehad. De nuggets de luxe zijn ook erg lekker!

Huub
21 novembro 2021
J
18 novembro 2021

Altijd super!

Peter van Houwelingen
13 novembro 2021

Friet kon iets langer gebakken ,snacks waren allemaal goed

Tim
4 novembro 2021

De friet en de hamburger waren beide heerlijk :).

Annelies
27 outubro 2021

Weer vlotte bestelling, alleen waren ze dit keer de pindasaus bij de mexicano pinda vergeten.

zus lief
15 outubro 2021

Goede service, besteld via website, het eten was precies op tijd klaar toen ik het kwam afhalen. Weer genoten

Arie
18 setembro 2021

Alles prima. Op tijd en goede kwaliteit

Marjan
18 setembro 2021

Het was erg lekker, groetjes Marjan

Chantal
16 setembro 2021

Geen verbeter punt te melden.

Sascha
15 setembro 2021

Goede service, op tijd de bestelling kunnen meenemen.

Wouter
10 setembro 2021

Tip voor de app: vorige bestellingen bewaren zodat ik niet steeds hetzelfde hoef in te geven.

Reacção a Beja

Goeie dag W ik vind het een goeie tip dus heb hem meteen doorgestuurd naar de makers van onze app. Thanks Menno

Budding
2 setembro 2021

Mooi op tijd klaar. Goed op temperatuur. Voor een leuk bedrag!

Annelies
23 julho 2021

Gemakkelijk bestellen via de app. En het eten is lekker vers. Vriendelijk personeel. Haal meestal de friet bij hun!!

Harry
12 julho 2021

Het is gewoon goed en keurig de juiste tijd.

Anoniem
30 junho 2021

Top! Super snel!

Vendelbosch
26 junho 2021

Ga zo door

remmerde
24 junho 2021

prima eten en mooi op tijd klaar ga zo door

Annelies
16 junho 2021

Super snel klaar! Goede friet en snelle service!

Trudy
13 junho 2021

Top,makkelijk bestellen keurig op tijd en een prima kwaliteit

A van Stijn
12 junho 2021

Gemakkelijk staat op tijd klaar

Jan Van hensbergen
11 junho 2021
Trudie
4 junho 2021

De bestelling was helemaal compleet en er was genoeg. Ik had 2 4persoonszakken patat met een snack gekocht. Alles was lekker warm.

Wally
3 junho 2021

Netjes en op tijd prima

A van Stjn
19 maio 2021

Bestelling op tijd klaar Alles was goed gebakken en lekker

Mary Slavenburg
14 maio 2021
Harry en Sandra
27 abril 2021

Zeer tevreden

Kim
19 abril 2021
MAK
19 abril 2021

Super snel stond het klaar op de afgesproken tijd en heerlijke producten. We komen zeker terug!

Harry
12 abril 2021

Werkt prima

Wilco
10 abril 2021

Perfect en lekker

Hoorn
10 abril 2021

Zijn altijd vriendelijk en heerlijke friet en snacks

Jo
1 abril 2021

Altijd top!

Remy
31 março 2021

Vriendelijke mensen, heerlijke verse patat voor een prima prijs!

Tity
29 março 2021

Nog nooit zulke lekkere kipnuggets gehad. Top tent!

Fam Ophof
24 março 2021

Eigenlijk altijd goed, vriendelijk en zelfs op drukke momenten voor hen is het eten rond afgesproken tijd klaar. Top 👍🏻

Tom
21 março 2021

Lekkere snacks en friet.(alleen de volgende keer wat minder kleine en harde stukjes) Snel en gemakkelijk bestellen en betalen via internet.

Dominique
20 março 2021

Makkelijk online te bestellen, snelle mogelijkheid om op te halen en zoals altijd heerlijke friet

Herma
11 março 2021

Vriendelijke service en heerlijk gegeten.

A van Stjn
3 março 2021

De ballen gehakt waren koud de rest was goed en lekker

Hans
28 fevereiro 2021

Top service! En heerlijke goede friet

Davy
12 fevereiro 2021

Super snel en gemakkelijk vriendelijk en het eten super

Jessica
12 fevereiro 2021

Prachtig cafetaria en vriendelijke personeel. De kwaliteit is werkelijk FANTASTISCH.

Jeanette
5 fevereiro 2021

Was top heerlijk gegeten voor de menu,s een aanrader.

A van Stjn
5 fevereiro 2021

Goed verzorgt snelle bstelling

Ivar
25 janeiro 2021

Friet was erg goed, echter 1 bamihap zeer donker en te doorbakken en zelfs een verbrand stuk. Niet gewend.

Viola
21 janeiro 2021

Heerlijk !!!

Laura
21 janeiro 2021

Online besteld, eerst mogelijke afhaalmogelijkheid 40 minuten later. Geen probleem, maar vervolgens is de bestelling op de afgesproken tijd niet klaar. Klanten die bellen/binnen wandelen worden eerder geholpen terwijl ik sta te wachten op mijn te late bestelling, dan vind ik dat slechte service. Eten was prima, maar wel 20 minuten later dan verwacht.

Simone
21 janeiro 2021
Tim Hoeke
21 janeiro 2021
Gabrielle
17 janeiro 2021

Lekkere friet en snacks, op tijd op te halen

Diana
13 janeiro 2021

Het was weer heerlijk.

Jonathan
9 janeiro 2021

Gewoon top

Jari
30 dezembro 2020

Perfect

Nieuwboer
20 dezembro 2020

Niks vergeten altijd vriendelijk en goed warm..

Niks
20 dezembro 2020

Top!!!

AJ
18 dezembro 2020

Zoals altijd was de bestelling klaar toen ik aankwam.

Dee
18 dezembro 2020

Altijd top!!

Viola
8 dezembro 2020

Enorm lekkere kipschnitzel met de heerlijkste champignonsaus !!!!

Sabine
6 dezembro 2020

Altijd heerlijk eten. Vriendelijk personeel. Zeker een aanrader

Lian Blommers
5 dezembro 2020

Lekker zoals altijd een goede cafetaria met goede kwaliteit

Bart
5 dezembro 2020

Alle producten goed bereid en smaakvol. Perfect.

Wally
4 dezembro 2020

Goed

Jenna
3 dezembro 2020

Kwalitatief uitstekend en ontzettend goede service! Beste snackbar van Nederland!!

Jonathan
3 dezembro 2020

Maestro burger was een aangename verassing. Lekker brood lekkere burger! Gewoon top

Anica
28 novembro 2020

Zeer vriendelijk, lekker eten!

Karin
21 novembro 2020

Goede kwaliteit en precies op de afgesproken tijd klaar

Frank van den Hoven
21 novembro 2020

We hebben allebei een patatje oorlog besteld, een met RAS-patat en een met ambachtelijke patat. Ze waren allebei van topkwaliteit, we hebben onze vingers er figuurlijk bij opgegeten dus voor herhaling vatbaar!

Karin
15 novembro 2020

Super lekkere frietjes en keurig op de afgesproken tijd klaar

Terahoorn
6 novembro 2020

Was heel goed en op tijd klaar

Rich
6 novembro 2020

Zoals altijd perfect.

Ralph
31 outubro 2020

Top zoals altijd 👏🏼

Suus
17 outubro 2020
Bart
30 setembro 2020

Smaak goed friet lekker gebakken. Op afgesproken tijd klaar.

Sander
13 setembro 2020

Het bestellen en afhalen bevald mij erg goed. Ik kom elke zaterdag weer terug

P.van Houwelingen
30 agosto 2020

Bij de friet speciaal zaten geen uitjes, voor de rest was alles prima

remmerde
24 agosto 2020

geen 5 steren door het vergeten pindasaus bij de gehakballen verder was het lekker

Jari
24 agosto 2020

Hartstikke lekker en vriendelijk personeel

A van Stijn
22 agosto 2020

Alles is goed gegaan

Gerard jakobs
22 agosto 2020

Was weer.perfect 😁

Arina Alting
13 agosto 2020

Bestelling per internet doorgegeven. Betaald en een bevestigingsmail ontvangen. Kom je op de afgesproken tijd bij de zaak, is die gesloten wegens vakantie. Waarom geen melding op de site en de online bestellingspagina niet geblokkeerd? Wanneer kan ik mijn geld terug ontvangen? Zeer slechte service.

Bart
1 agosto 2020

Goede kwaliteit. Online besteld precies op tijd klaar.

Tayfun Helvaci
16 julho 2020

Lekkerste ras patat van Nederland.

Sabine
27 junho 2020

Heerlijk eten en bestelling is snel klaar

Lokken
9 junho 2020

Bestelling werd op de aangegeven tijd geleverd. Heel vriendelijk geholpen. Deze zaak is een aanrader voor iedereen die een bestelling wil plaatsen. TOP

Chantal
6 junho 2020
Annie van der weide
6 junho 2020

Alles was heel goed alleen de friet had harde stukken.

Patricia
3 junho 2020

Eten smaakte weer super lekker net als altijd

Hans
2 junho 2020

Eten was heerlijk en goed heet. Helaas zat er zout over de friet terwijl ik daar juist niet om gevraagd had ;) kan gebeuren

Sihasale
29 maio 2020

Altijd topp

John Jakobs
25 maio 2020

Gewoon goed, net als altijd!

Gea van Stijn
21 maio 2020

Wat fijn om zo te bestellen mag zo blijven

anja
12 maio 2020

alleen jammer dat je voor het pinnen moet betalen en voor het tasje ik heb hierin geen keus om zelf een tasje mee te nemen

Blommers
10 maio 2020
Wouter
9 maio 2020

Perfect!

Ninette
7 maio 2020

Lekker en op tijd klaar...

Desiree
5 maio 2020

Top cafetaria 👍🏽

Blommers
26 abril 2020
Diane
26 abril 2020
Hans
21 abril 2020

Netjes geholpen en de kwaliteit van de producten waren uitstekend. Ik zeg TOPPIE

Boeren pinda rauwe ui
20 abril 2020

Zoals altijd goed geregeld. Nu 1e keer online bestellen en netjes optijd klaar. Ook de opmerking betreft de speciale wensen met de boeren friet was goed doorgekomen. Bedankt

Bert
19 abril 2020

Afhaling ging vlotjes ,precies op de afgesproken tijd, heerlijke friet en kroketten , zeker voor herhaling vatbaar !

Wouter
18 abril 2020

Perfect, ondanks de drukte. Goed werk.

Gert
17 abril 2020

was weer lekker zo als altijd

Daniëlle Iking
15 abril 2020
Marco
10 abril 2020

Lekker frietje gegeten. Volgende keer weer ;)

Rich
9 abril 2020

zoals altijd perfect, zelfs in deze moeilijke tijden is de kwaliteit zoals gewend!!!

Wouter
4 abril 2020

Perfect!

Daniëlle Iking
2 abril 2020
Bart
25 março 2020
Harry
22 março 2020

Werkt super geen wacht tijd met halen top

Lian blommers
22 março 2020
Wouter
21 março 2020

Superhandig en gemakkelijk. Patatje oorlog bleek speciaal maar die was ook lekker :)

Bart
19 março 2020

Bestelling netjes uitgevoerd. Producten prima.

Natalie
19 março 2020

Top geregeld in deze moeilijke tijden. Eten was heerlijk!

Malawau
16 janeiro 2020
Annie van der weide
21 dezembro 2019

Op tijd klaar en erg lekker en goed warm . Top tot de volgende keer.👍👍👍

Nieuwboer
25 novembro 2019

Alles makkelijk te vinden in de app en alles zat erin wat we besteld hadden...in onze oude woonplaats ging dit nog wel eens mis

Ninette
31 outubro 2019

Goed En lekker...

anja
14 outubro 2019

geod eten goede service

Schaaij
6 outubro 2019

Bestelling op tijd gereed Met name de frites was verassend lekker Echt een aanrader

Didy de Weerd
2 setembro 2019

Het was weer goed

Didy de Weerd
15 agosto 2019

Dik te vreden

an
14 junho 2019
Annie
5 maio 2019
P van Houwelingen
8 abril 2019

Op 31 maart een bestelling gedaan via internet,de bestelling was toen niet volledig,2 frites speciaal te weinig,die hebben we alsnog gehaald. Op 7 april nog een keer via internet besteld en nu weer 1 frites speciaal te weinig , deze hebben we niet gehaald,wel gebeld dat het weer niet klopte. Via internet bestel ik niets meer bij Bea het is slordig dat 2 keer achter elkaar de bestelling niet volledig was , erg jammer dat een bestelling niet volledig geleverd kan worden. Over de kwaliteit heb ik geen klachten , met name de berenklauw pindasaus en kippensnitzel waren erg goed . Helaas is de bestelling afwerken een groot probleem ,waardoor wij helaas niet meer bestellen bij Beja

Virginia
4 abril 2019

Was weer top! Smaakte goed.

Mark
24 março 2019

Enkel 1 wat minder punt, de patat mocht iets meer doorbakken zijn. Voor de rest alles prima, makkelijk te bestellen online(en gelijk af te rekenen), op tijd af, vriendelijk geholpen bij het afhalen.

Anke
7 março 2019

Lekker!!!

An
6 janeiro 2019

Snelle service, lekker eten en vriendelijk personeel

Bob Hennekes
5 janeiro 2019

Prima prijs/ kwaliteit verhouding vriendelijk personeel.

Esther Poortman
23 novembro 2018

Jammer dat jullie mn saus bakje vergeten waren bij de Boerenfriet ;) voor de rest heerlijk gegeten

van ooijen
19 novembro 2018

heerlijk gegeten en een goede sevice

Helmert
19 novembro 2018

Super goed

An
7 novembro 2018
S. de Ridder
6 outubro 2018

Duim omhoog

gerda
24 setembro 2018

super stond klaar toen ik kwam. zo vriendelijk als altijd.

Nel Soukotta
23 setembro 2018

Het was top!

Anton
25 agosto 2018

Toptent topkwaliteit

De
30 julho 2018

Geplaatste bestelling op de afgesproken tijd klaar! Ideaal online bestellen!

Anton
21 julho 2018

Heerlijke ambachtelijke patat je word leuk geholpen altijd tijd voor een praatje

Arrow
30 junho 2018
Sascha
16 junho 2018

Snel, geen wachttijd en vers kortom perfect geregeld!!

Wendy
6 maio 2018

Super

Wendy
26 abril 2018

Super

Wendy
22 fevereiro 2018
Corine van den Berg
17 fevereiro 2018

Iedere vrijdag met koopavond. Genieten wij van de lekkere friet van de Beja.

A.J. Malawauw
5 fevereiro 2018

Op de producten is niets op aan te merken en de service is buitengewoon goed.

Marina
18 janeiro 2018

Altijd goed&lekker. Nooit klachten, 1keer saus vergeten maar keer erna gelijk verrekend. Erg top!

Miss Z.
18 dezembro 2017

Altijd lekker en snel

Anoniem
8 dezembro 2017

Aanrader!

Martin van Houwelingen
1 dezembro 2017

Goed zoals altijd!

Chris Bakker
18 novembro 2017

Staat altijd op tijd klaar na bestellen via app, kwaliteit is zeer goed, echt top.?

Martin van Houwelingen
22 setembro 2017

Zoals altijd eigenlijk prima kwaliteit!

Hoogveld
17 setembro 2017
Remcor
16 setembro 2017

Het bestellen via de app is zeer gebruiksvriendelijk.

Astrid Planken
10 setembro 2017

Het is altijd goed en lekker. Goede service en vriendelijke mensen.

Esther Poortman
24 agosto 2017

alleen de viandel was slap.niet knapperige buitenkant. voor de rest heerlijk gegeten, ook de 'vergeten ' hotwings ..hihi

Gera
3 maio 2017

Het was weer lekker en mooi op tijd klaar!

Joke van Rijswijk
21 dezembro 2016

Netjes op tijd klaar.

Henk
10 outubro 2016

Slappe friet en de kipspies was koud en rouw van binnen.

PS
19 setembro 2016

Lekker zoals altijd, alleen jammer dat het voor de 2e x een mexicano was ipv mexicano speciaal.

Reinier/Joyce
9 junho 2016
Reacção a Beja

Dank u Reinier/Joyce voor de mooie beoordeling